Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У селі Соборне, Байковецької громади почали ремонтувати дорогу (ФОТО, ВІДЕО)

З настанням сприятливих погодних умов на Тернопільщині розпочались капітальні та поточні ремонти доріг. Зокрема, у селі Соборне, Байковецької громади вже тривають роботи. Дорога тут не ремонтувалась вже не один десяток років.

  • Дорога – це обличчя села, це його розвиток, тому гарна дорога має велике для нас значення,- ділиться місцева мешканка Стефанія Михайлівна.

Ремонт дороги у Соборному проводиться за ініціативи фракції «За майбутнє» в Тернопільській обласній раді. Оглянути стан робіт приїхав перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук, голова фракції «За майбутнє» в облраді Олег Боберський та депутат облради від фракції «За майбутнє» Святослав Лебонтов.

  • Наше основне завдання – якісні дороги в кожному населеному пункті. Над тим і працює наша фракція «За майбутнє» в Тернопільській обласній раді, – розповідає Володимир Болєщук. – Дорога у селі Соборне була вкрай погана, сюди навіть відмовлялись їхати автобуси. Тому, щоб забезпечити комфорт для жителів села і громади, було прийнято рішення ініціювати тут проведення ремонту.

До слова, фракція «За майбутнє» ініціювала ремонти доріг у кількох громадах. Про це читайте згодом.

Питна вода, аудит комунальних підприємств і гроші для потребуючих: остання сесія обласної ради була продуктивною (ФОТО)

На Тернопільщині від коронавірусу померла 59-річна жінка