Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільська Нива виграла “матч життя” на виїзді у Кременя

Тернополяни забили три голи в матчі, де програвали і 2/3 ігрового часу грали в меншості.

Фото пресслужби Ниви.

Дубль на рахунку півзахисника гостей Ігоря Семенини.

Перед початком поєдинку Нива перебувала на 12-ому місці турнірної таблиці, а Кремінь – на 14-ому. Причому команди розділяло лише одне очко.

Рахунок в грі відкрили господарі – неузгодженість захисту і воротаря Ниви призвели до пенальті, який чітко реалізував  Дмитро Семенов на 11-ій хвилині.

А ще за 20 хвилин гості pfлишилися в меншості. Голкіпер Максим Механів, намагаючись перервати вихід один на один нападника суперника, зіграв рукою за межами штрафного майданчика і отримав червону картку. Однак, як виявилося, Ниві меншість пішла на користь, але позитивні для тернополян події прийшлися на другий тайм.

На 55-ій хвилині півзахисник Ігор Семенина виконав штрафний удар “а ля Шевченко” (пам’ятний гол команді Росії), але з правого флангу атаки. М’яч нікого не торкнувся і повз дезорієнтованого голкіпера влетів у сітку.

Минуло трішки більше 15 хвилин, і партнери знову вивели Семенину на ударну позицію, він увійшов до штрафного і не зближуючись з голкіпером точно пробив у кут воріт – 1:2.

А коли вже арбітр відраховував доданий час, Нива розіграла блискучу двоходівку і Максим Проців зі своєї половини поля втік на побачення з голкіпером господарів й переграв його.

Дуже важлива перемога Ниви, і рішуча заявка на збереження місця в першій лізі.

 

“А в мене своя Голландія”: на Тернопільщині жінка виростила плантацію тюльпанів біля дому (ФОТО)

Сьогодні на сесії Бережанської міськради депутати звільнили секретаря і двох заступників