Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Заступника селищного голови Скали-Подільської затримали на стотисячному хабарі

Тернопільська обласна прокуратура повідомила про затримання на Тернопільщині заступника голови ОТГ, який вимагав і отримав 100 тис грн неправомірної вигоди. 

Як стало відомо Галасу з конфіденційних джерел, йдеться про заступника селищного голови Скали-Подільської.

“Під процесуальним керівництвом Чортківської окружної прокуратури на вимаганні й отриманні неправомірної вигоди викрито заступника голови однієї із об’єднаних територіальних громад Чортківського району Тернопільської області (ч. 3 ст. 368 КК України).
Розслідуванням встановлено, що заступник голови ОТГ впродовж березня-травня 2021 року вимагав у жителя району неправомірну вигоду в розмірі 100 тис грн за сприяння у перемозі на земельному аукціоні та безперешкодному підписанні договору оренди земельної ділянки площею 0,20 га комерційного призначення терміном на 49 років.
Під час одержання неправомірної вигоди посадовця затримали правооохоронці в порядку ст. 208 КПК України.
Вирішується питання щодо оголошення йому підозри за ч. 3 ст. 368 КК України та обрання міри запобіжного заходу.
Злочин викрито спільно зі слідчими СВ Чортківського РВП та СУ ГУНП в Тернопільській області, за оперативного супроводу працівників управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області ДСР НП України”, — йдеться у повідомленні пресслужби Тернопільської обласної прокуратури.

У Тернополі водій пив горілку просто в “Мерседесі” при патрульних (ФОТО)

Динамо в Тернополі вийде на матч у білому, Зоря — в чорному