Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Приїхали займатися проституцією: у Тернополі жінка пропонувала поліцейському 500 доларів хабара

На Тернопільщині поліцейські викрили жінку, яка намагалася підкупити керівника відділу міграційної поліції.

Неправомірну вигоду за непритягнення до адмінвідповідальності пропонувала правоохоронцю уродженка Львівщини.

18 травня працівники міграційної поліції в мережі інтернет виявили оголошення про надання сексуальних послуг. Проведеними слідчо-оперативними заходами правоохоронці встановили осіб, які розмістили дану інформацію. Це – уродженки Львівської та Дніпропетровської областей, 1991 та 1987 років народження. Вони приїхали до Тернополя, аби займатися проституцією. У результаті на жінок склали адміністративні протоколи.

Згодом одна з них прийшла до керівника відділу міграційної поліції і запропонувала 500 доларів США за непритягнення до відповідальності, а також за безперешкодну роботу в майбутньому.

Про спробу дати хабар поліцейський повідомив керівнику ГУНП в Тернопільській області та представникам внутрішньої безпеки.

25 травня слідчі спільно з працівниками Тернопільського управління ДВБ НПУ за процесуального керівництва окружної прокуратури піймали жінку при спробі дати неправомірну вигоду.

Даний факт зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань згідно із ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Триває слідство.

На Тернопільщині від коронавірусу за добу померло троє чоловіків

На Тернопільщині 21-річний хлопець упав з велосипеда і забився