Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Гнила підлога, брудний пісок: виявили ряд недоліків в одному із садочків на Тернопільщині

Спеціалісти Борщівського управління провели планову перевірку Скала-Подільського дошкільного навчального закладу ясла-садок №1 «Барвінок» Скала-Подільської селищної ради щодо дотримання вимог законодавства у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення.

У закладі функціонує три групи. Якщо до облаштування і утримання приміщень суттєвих порушень не виявлено, то територія ігрових майданчиків не відповідає вимогам,  прогулянкові павільйони потребують ремонту або заміни, підлога в них травмонебезпечна, дошки прогнили, не захищені з трьох сторін  від вітру і дощу, фактично захищають тільки від прямих сонячних променів і не виконують свою основну функцію – для прогулянки і гри дітей  під час негоди.

Ігрових і спортивних споруд обмаль, примітивні, а ті що є, не пофарбовані. На території земельної ділянки принципи раціонального розміщення  не дотримані, не витримується групова ізоляція, майданчики не  зоновані, не відділені один від одного. Пісочниці на ніч не закриваються, заміна піску не проводилась, пісок брудний,  з травою  та іншими домішками. Не представлено лабораторні дослідження піску на наявність яєць гельмінтів, як і результати лабораторного контролю рівня освітленості в приміщеннях, показників мікроклімату (температура, вологість).

Щодо виявлених порушень представники Держпродспоживслужби надіслали Скала-Подільському селищному голові і начальнику відділу освіти припис щодо усунення порушень в найкоротші терміни.

Залишила малюків на маму, а сама поїхала до чоловіка: скандальна справа на Тернопільщині

“Почаївська лавра тимчасово знаходиться в окупації”, – Глава ПЦУ в Тернополі (ВІДЕО)