Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Іван Чайківський: «Бути господарем – означає брати на себе відповідальність» (ВІДЕО)

Днями Іван Чайківський, народний депутат України, лідер партії «За майбутнє» у Тернопільській області, подякував небайдужим жителям громад за те, що напередодні великодніх свят вони долучились до благодійних акцій, висадки дерев, озеленення планети та проведення толок.

–  Сьогодні я надзвичайно гордий і вдячний! Бо мені вдалося згуртувати людей не тільки слова, але й діла. Цієї весни ви ще раз довели, що готові докласти максимум зусиль, щоб Україна процвітала. Щоб кожна громада ставала щодня кращою. Щоб майбутні покоління уже не знали приказки про «хату скраю». Протягом цієї весни ми прибирали узбіччя доріг, впорядковували території шкіл, лікарень, сіл, парків, кладовищ не чекаючи, що хтось допоможе. У той же час ми переконані – у господарці немає місця політиці. Тому ми організовували толоки та садили дерева, як самі, так і долучалися до акцій інших, бо готові працювати спільно на благо Тернопільщини,- сказав Іван Чайківський.

Нагадаємо, у Козівській та Великоберезовицькій громадах представники команди Івана Чайківського «За майбутнє» висадили «Алеї майбутнього».

Не бояться великих штрафів: у Тернополі за ніч виявили чотирьох п’яних водіїв (ФОТО)

У Тернополі експерти з’ясують причину смерті жінки