Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Євробачення-2021”: перемогла Італія, Україна – п’ята

Рок-гурт з Італії Maneskin посів перше місце, а український гурт Go_A – п’яте. Конкурс “Євробачення-2021” проходив при дотриманні жорстких правил для запобігання коронавірусу.

Переможцем “Євробачення-2021” став рок-гурт з Італії Maneskin. На пісенному конкурсі у Роттердамі музиканти виконали композицію в стилі хард-рок “Zitti e bouni”. Результати голосування глядачів і національних журі оголосили після фіналу “Євробачення” в ніч на неділю, 23 травня.

Топ-10 “Євробачення-2021” і один аутсайдер

Місця в першій п’ятірці розподілилися наступним чином. Maneskin (Італія) – перше місце, Барбара Праві (Франція) – друге, Gjon’s Tears (Швейцарія) – третє, Daði og Gagnamagnið (Ісландія) – четверте, Go_A (Україна) – п’яте.

За ними йдуть Blind Channel (Фінляндія), Дестіні (Мальта), The Roop (Литва), Маніжа (Росія), Стефанія (Греція). Німець Єндрік (Jendrik) посів в загальному заліку передостаннє, 25 місце, а останнє місце отримала Великобританія, яка не отримала жодного балу.

Коронавірус і “Євробачення”

65-й пісенний конкурс “Євробачення” повинен був пройти в Роттердамі в 2020 році. Однак через пандемію його перенесли на 2021 рік. На конкурсі діяли жорсткі епідеміологічні норми: всі учасники, технічний персонал і акредитовані журналісти були зобов’язані регулярно здавати тести на коронавірус.

Джерело.

ДТП у центрі Тернополя: колосальних ушкоджень зазнав Mercedes Benz GL (ФОТО)

Фестиваль повітряних куль в Кам’янці-Подільському закінчився трагедією: є жертви