Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Бережанській лікарні відкриють інсультне відділення (Відео)

У Бережанській центральній лікарні розширюють неврологічне відділення. Тут відкриють підрозділ для інсультних хворих, де надаватимуть якісні медичні послуги та створять комфортні умови перебування для таких пацієнтів.

Хочеться наголосити, що наявність такого інсультного відділення в неврологічному, забезпечить максимально хорошу медичну допомогу нашим пацієнтам. Цілодобовий медсестринський пост , персонал якого спостерігатиме за пацієнтами, підніме надання медичних послуг на зовсім інший рівень,— розповідає Наталя Онишків, завідувачка неврологічного відділення, депутатка Тернопільської обласної ради (команда Чайківського «За майбутнє»)

Для інсультного відділення в лікарні виділили приміщення. Сьогодні там триває поточний ремонт, також встановлюють нові двері та вікна. 

Це не тільки ремонт, а й переоснащення і дооснащення необхідним устаткуванням для того, щоб ми могли надавати весь об’єм послуг хворим на інсульт,— доповнює Наталя Онишків. — Виконання даних робіт стало можливим за допомогою співпраці міської влади, депутатів, долучилися голови Нараївської і Саранчуківської громад. Окрема подяка Володимиру Якиміву в сприянні закупівлі для нас вікон та дверей.

Інсультне відділення допоможе знизити на Бережанщині смертність від серцево-судинних захворювань, переконана Наталія Онишків, адже лікування тут відповідатиме усім сучасним стандартам.

 

На Тернопільщині 12-річний школяр обкрадає людей

Співак Олег Винник у Тернопіль не приїде?