Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Поблизу Тернополя потяг переїхав талановитого 22-річного футболіста (ФОТО)

Моторошна пригода сталася 24 травня близько опівночі неподалік залізничної станції «В. Бірки».

Вантажний електровоз, що курсував за маршрутом Жмеринка – Львів, збив 22-річного місцевого жителя Михайла Саїка. Про пригоду на залізничній колії повідомив черговий станції смт Великі Бірки.

Як розповів машиніст потяга, молодий чоловік сидів на колії. Він його побачив за кілька метрів, почав сигналити, але той на жодні попереджувальні звуки не реагував. Рухався електровоз зі швидкістю 50 кілометрів на годину. Проте загальмувати не встиг, оскільки перевозив чотири цистерни з пальним та 42 вагони з вугіллям. У результаті удару молодий чоловік отримав тілесні ушкодження. Врятувати життя йому не вдалося. Він помер дорогою до лікарні.

За фактом порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Михайло Саїк останнім часом перебивався тимчасовими заробітками у селищі, ріс  без батька, мати – на заробітках в Італії. Михайло був вправним футболістом, із 15 років виступав за дорослу команду «Вікторія» з Великих Бірок (Тернопільський район). Як розповів головний тренер команди

Петро Загурський, Михайло не просто вправно грав у футбол, а давав результат.

– Він був найсвітлішим футболістом, надія місцевого футболу. По натурі дуже скромний, але надзвичайно талановитий. Вважав, що Михайло у футболі досягне більшого, ніж найвідоміший наш вихованець Тарас Мороз (капітан тернопільської «Ниви», – авт.). Його запрошували провідні команди області, але він був відданим бірківській команді й нікуди не хотів переходити, – сказав Петро Загурський.

Редакція «Галасу» висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу передчасної смерті Михайла.

Джерело: Тижневик “Номер один”

На Тернопільщині від коронавірусу померло шість людей

На Тернопільщині під час ЗНО помер директор школи (ФОТО)