Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Мама померла від коронавірусу, а батько – в реанімації: сім’я тернополян потребує допомоги небайдужих

Допомогти сім’ї Сергія Крохмального просять його знайомі та друзі.

 

Нещодавно у нього померла дружина, а сам чоловік перебуває в реанімації після операції. Лікування – дороговартісне та тривале. Самій родині не впоратись із видатками. Підключилися люди з близького оточення Сергія, які допомагають хто чим може у скрутний для його сім’ї час. Однак потрібна й допомога небайдужих.

Про це у фейсбуці написала подруга сім’ї Любов Поворозник, повідомляє Терміново.

“Шановна фейсбучна родино!У сім’ї моїх друзів сталася біда. Сергій Крохмальний (Сергій Крохмальний ) зараз знаходиться в реанімації Тернопільської комунальної міської лікарні № 2 . Діагноз: анаеробна флегмона правого стегна.

12 квітня цього року від COVID померла його дружина і моя подруга та одногрупниця Надія Крохмальна ( Бадзян). Без мами залишилось двоє дітей: син Богдан (студент, 22 роки) та донечка Софійка (9 років).На даний час Сергій переніс вже три операції. Попереду пересадка шкіри та довгі місяці реабілітації. Лікування дороговартісне та тривале. Самій родині не впоратись із видатками.

Друзі родини просять усіх небайдужих до чужого горя допомогти сім’ї Крохмальних молитвою або фінансово. Реквізити ПРИВАТБАНК 5168 7456 0919 6255-Богдан Крохмальний (син)Контактний телефон Богдана – 098 651 6019Вдячні усім за будь-яку підтримку та РЕПОСТ!”

 

У Тернополі на фінал Кубка України з футболу впустять на стадіон лише 3000 вболівальників

“А в мене своя Голландія”: на Тернопільщині жінка виростила плантацію тюльпанів біля дому (ФОТО)