Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Не будьте байдужі, допоможіть: донька благає допомогти врятувати життя її мамі, потрібна операція (ФОТО)

50-річна мешканка Теребовлі Леся Малишева (Ярошевська) потребує невідкладної допомоги: медики діагностували у неї внутрішньочерепне новоутворення. Недугу діагностували нещодавно. Необхідна якнайшвидше хірургічне втручання, сума оплати за яке є непідйомною для української родини. Донька жінки, яка опинилася у біді, Лідія Квіс звертається до всіх небайдужих із благанням і проханням про порятунок життя її матері.

“До нашої родини прийшла біда. Після хвороби Ковід-19 моя мама довший час не одужувала. Ми почали бити на сполох. Виявилось, що у неї субсупратенторіальне позамозкове об’ємне новоутворення пінеальної ділянки головного мозку, внаслідок якого утворилась обструктивна тривентрикулярна гідроцефалія, вестибуло-атаксичний синдром та когнітивні розлади.Лікарі кажуть, що пухлина утворилась в важкодоступному місці, потрібне термінове хірургічне втручання. Операція дуже дорога. Таких коштів у нас немає. Просимо усіх небайдужих допомогти. Кожна гривня важлива”, – розповідає Лідія Квіс.

Як інформує “Файне місто“, стан жінки зараз важкий. У неї порушена координація рухів, головні болі, періодична втрата пам’яті. На жаль, все, що на цьому етапі можуть зробити лікарі – це підтримувати стан жінки, аби він не погіршився ще більше. Та хвороба невблаганна – без операції не обійтися.

Вдома на жінку очікують з нетерпінням чоловік, молодша донечка та 9-річна внучка. Не знаходить покою й материнське серце – старенька мама пані Лесі слізно молиться, аби люди не залишили їхню родину наодинці з бідою.

Тож якщо у вас є можливість допомогти – зробіть це. Ніхто не знає, коли і у чиї двері постукає біда наступного разу.

Реквізити для допомоги:

Номер картки: Райффайзен Банк Аваль: 4119971011641448 – Квіс Лідія (донька)

Приват Банк: 5168755461603074 – Малишева Яна (донька).

У Тернополі 12-річна дівчинка отримала важкі травми: поліція з’ясовує причини

У Зарваниці тернополяни разом з главою УГКЦ молились за припинення пандемії (фото)