Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Як на Тернопільщині поліція затримувала посадовця на хабарі 1000 доларів (ФОТО)

На Тернопільщині поліція затримала на хабарі керівника відділу облуправління держпродспоживслужби.

Посадовець вимагав та отримав від підприємця 1000 доларів США неправомірної вигоди.

Учора, 5 травня, оперативники управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області Нацполіції спільно з колегами-правоохоронцями затримали посадовця на отриманні неправомірної вигоди. 1000 доларів США надав підприємець начальникові відділу облуправління держпродспоживслужби, аби той не втручався в його бізнес.

Посадовця затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення йому про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові, за процесуального керівництва Тернопільської обласної прокуратури.

За вимагання та одержання неправомірної вигоди чинним законодавством передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна, повідомляє департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Шахрайство на два мільйони: жителька Тернопільщини брала гроші на “розкрутку бізнесу”

У Тернополі суд виправдав власницю аптеки, яка відмовилась надавати показання слідчому