Увімкніть темний режим, який приємніше для ваших очей у нічний час.

Увімкніть режим освітлення, який приємніше для ваших очей у денний час.

Увімкніть темний режим, який приємніше для ваших очей у нічний час.

Увімкніть режим освітлення, який приємніше для ваших очей у денний час.

Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Якого біса ви це робите? Хто заважає закрити цю справу”, – телеведучий “наїхав” на Авакова за справу Андрія Пекельного з Тернопільщини (ВІДЕО)

Телеведучий і журналіст Сергій Іванов в оприлюдненому відеозаписі висловив свою думку щодо трагічної справи Андрія Пекельного, який на Великдень, 2 травня, обороняючись, завдав смертельного поранення одному із нападників, які вдерлися у його домівку. Також журналіст звернувся до Арсена Авакова.

Як інформують “Тернополяни“, у своєму відеозверненні, Сергій Іванов засудив дії Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова щодо розслідування справи про обвинувачення Андрія Пекельного з Тернопільщини і вважає, що Андрій взагалі немає мати запобіжного заходу.

“Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков уже заявив, що слідчі звернуться до суду, аби Андрію Пекельному пом’якшити запобіжний захід з цілодобового домашнього арешту на особисте зобов’язання. Друзі ніби позитивна анотація. В мене питання суто юридичного характеру. А яким чином Міністр внутрішніх справ впливає на незалежних, згідно закону, слідчих?!”, – наголосив Сергій Іванов. – “Я щось не розумію. А де закон. Заява на порталі МВС відсутня, але є цитата Авакова щодо цього. Я щось не “шарю”, з яких пір Міністр почав давати процесуальні вказівки слідчим”.

За словами журналіста, так немає бути.

“Він може висловити свою позицію і сказати, що я вважаю так і так, але що вони звернуться, то де тут закон, тобто якщо Аваков може давати вказівки про здійснення якихось дій, то відповідно він може і вказівки про здійснення і нездійснення якихось дій давати. Я правильно розумію?!”, – відзначив Іванов.

– “І другий момент – а якого біса взагалі ця людина має пережити запобіжний захід, навіщо взагалі цій людині (мається на увазі Андрій Пекельний) обирати запобіжний захід?! Що заважає провести слідство за два – три дні, експертиза цього ножа робиться дуже швидко, ну ок відтворення, ну ок – тиждень – і закрити її з реабілітуючих підстав. Хто заважає закрити цю справу, я не розумію. Нам потрібно людину посадити все одно на запобіжний захід, підозру йому впаяємо, за наші з вами податки – що ви робите?! Я дуже цим незадоволений”.

Як наголосив Сергій Іванов, слідчий це незалежно-процесуальна персона, і єдині, хто можуть віддавати йому вказівки це – начальник слідчого управління, прокурор і все це у письмовому вигляді, або суддя може виносити якісь ухвали, ось і все.

“Обірвалося життя тата, сина, брата…”: на Тернопільщині раптово помер патріот України (ФОТО)

“Тату, а мама скоро повернеться додому”: пісня про заробітки “крає серце” і стрімко поширюється (ВІДЕО)

Back to Top