Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Щастя для Марічки: багатодітна сім’я сплатила борг за бандуру (відео)

Талановита бандуристка Марія Іваніцька дякує кожному, хто допоміг здійснити її мрію. 

Сьогодні я безмежно дякую кожній людині, яка дозволила собі бути інструментом в Божих руках, – ділиться бандуристка Марія Іваніцька . Дякую кожній людині доброї волі, яка крізь призму таких самих людських проблем, може навіть важливіших ніж моя, допомогли мені. 

Ще два місяці тому багатодітна сім’я з Великої Березовиці не вірила, що найближчим часом їм вдасться виплатити 2 тисячі доларів боргу за бандуру.

  • Довгенько ми не могли нічого зробити, аж поки не звернулися до вас, до вашого проекту. І тут почалося, як моя Марія каже: диво і за швидкий час. Два роки в нас був застій, ми не могли нічого зробити, а за два місяці нам вдалося зібрати необхідну суму,— розповідає Галина Іваніцька, мати бандуристки.

Гроші почали надходити на бандуру для Марійки, коли благодійний фонд “Покрова” та  сайт “Терен” розповіли людям історію цієї талановитої дівчини. Сюжет про Марійку не залишив байдужими чимало користувачів соціальних мереж. Люди перерахували більш, ніж 41 тисячу гривень. Решту суми родина отримала, продавши попередню бандуру дівчини.

  • Дуже дякуємо всім, хто відгукнувся на таку нашу ініціативу і будемо далі слідкувати за талантом Марічки, сподіватися, що бандура додасть їй якогось такого натхнення і можливості втілити свою мрію,- говорить Любов Вовк, виконавча директорка благодійного фонду «Покрова».

Збір коштів на бандуру завершили, однак ще чимало добрих справ чекають на своїх чарівників. На сторінці “Покрови” у соцмережах  кожен охочий може знайти інформацію про діяльність благодійного фонду та долучитись до його проєктів.

1,5-річну дівчинку з температурою відмовилася оглянути лікарка. Крихітка померла

В Тернополі відкрили нову арт-галерею (ФОТО)