Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі злочинці з Донбасу грабували прямо біля дитячих садочків (ФОТО)

За допомогою сканера для зчитування сигналізації пара злочинців із Донбасу грабувала автомобілі.

Тернополянин, чию машину грабували прямо біля дитячого садочку, звернувся у поліцію. Поки чоловік забирав сина із дошкільного закладу, з його авто витягли барсетку, в якій знаходилося 250 американських доларів.

Як інформує пресслужба поліції, оперативники встановили, що зловмисники відімкнули замки дверцят автомобіля за допомогою сканера для зчитування сигналізації. В ході першочергових оперативних заходів вдалося отримати інформацію, яка допомогла поліцейським вже наступного дня затримати гастролерів на місці скоєння чергового злочину.

“Ми встановили, що зловмисники пересуваються на автомобілі марки “Део Ланос” з номерними знаками Донецької області”, – повідомив начальник сектору управління карного розшуку Анатолій Стельмащук. – “Вже наступного дня ми помітили даний транспортний засіб поблизу одного з дитячих садочків на масиві Новий світ”.

Двох жителів міста Єнакієве Донецької області, 1992 та 1993 років народження, тернопільські оперативники затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Ті саме скоїли чергову крадіжку. Наразі вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Сьогодні Нива зіграє домашній матч з Поліссям у Тернополі: де придбати квитки?

На Тернопільщині за добу померли дві бабусі, які мали коронавірус