Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині 21-річний хлопець упав з велосипеда і забився

Трагічний випадок стався у Вишнівцях 26 травня. Викликали медиків.

О 13.05 бригада швидкої виїжджала у м. Вишнівець, де уже не змогла надати допомогу 21-річному хлопцю. Молодий чоловік їхав велосипедом, упав і вдарився об бордюр.

На жаль, падіння виявилося для нього фатальним… Від сильного удару хлопчина отримав закриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа, перелом лобної кістки та хребців шийного відділу хребта…

Медики швидкої змушені були констатувати біологічну смерть, що настала до приїзду швидкої, від травм, не сумісних із життям, повідомляє Михайло Джус, генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини.

Інформація від поліції:

На Тернопільщині у ДТП загинув велосипедист.

У результаті автопригоди на Кременеччині загинув 21-річний чоловік. Аварія трапилася 26 травня близько 13:00 в селищі Вишнівець на перехресті двох вулиць.

За попередньою інформацією, молодий чоловік не впорався з керуванням та зіткнувся з бетонним бордюром, а після цього його відкинуло на металеву огорожу.

До потерпілого перехожі одразу викликали «швидку», однак врятувати його не вдалося.

Даний факт правоохоронці внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно зі статтею 291 (порушення чинних на транспорті правил) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Приїхали займатися проституцією: у Тернополі жінка пропонувала поліцейському 500 доларів хабара

У Тернополі на ставі рибалки спіймали велитенсього дзеркального коропа (ВІДЕО)