Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Порушення карантинних норм у Тернополі: заклад громадського харчування приймав відвідувачів

Поліцейські склали протокол на власника одного із тернопільських закладів громадського харчування за порушення карантинних норм.

Факт недотримання карантинних обмежень зафіксували співробітники Тернопільського районного управління поліції. Попри заборону один із закладів громадського харчування в Тернополі працював у звичному режимі та приймав відвідувачів всередині.

Як розповів начальник відділу превенції Тернопільського районного управління поліції Іван Паньків, з 12 квітня в закладах громадського харчування (кав’ярні, ресторани, кафе, тощо), що працюють на території Тернопільської громади, дозволено приймати відвідувачів лише на літніх майданчиках, а також дозволено здійснювати адресну доставку замовлень і замовлень на винос. Такі обмеження було прийнято на засіданні штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру на території Тернопільської міської територіальної громади.

Проте адміністрація одного із тернопільських закладів громадського харчування проігнорувала карантинні обмеження та надавала відвідувачам послуги безпосередньо у приміщенні, наражаючи їх на небезпеку інфікування COVID-19. Поліцейські задокументували даний факт та склали на власника закладу протокол за частиною 1 статті 44-3 КУпАП. Порушнику загрожує покарання у вигляді штрафу від 17 до 34 тисяч гривень.

Нічна пожежа у Тернополі у багатоповерхівці: за допомогою автодрабини врятували 6-ть людей, з них 3-є дітей

Завдяки ініціативі депутатки від «За майбутнє» у Борщівській громаді стане безпечніше на дорогах