Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Учителі у скорботі”: у Тернополі помер багаторічний директор школи (ФОТО)

У засвіти пішов відомий освітянин, високоавторитетений фахівець, багаторічний очільник Тернопільської загальноосвітньої школи  №11 Павло Літинський. 

Самовіддана педагогічна праця Павла Степановича, його мудра й виважена управлінська діяльність залишили незглибимий слід у душах усіх, хто був з ним поруч: колег-педагогів, учнів, батьків. Досвідчений наставник і щирий порадник, він залишив на освітянській ниві щедрий засів мудрості, щирості і добра. Своїм життєвим прикладом пробуджував жагу пізнання в молоді, був вірним новаторським пошукам і прагненням, сміливо реагував на виклики сьогодення.

Управління освіти і науки Тернопільської міської ради, Тернопільський комунальний методичний центр науково-освітніх інновацій та моніторингу, профспілка працівників освіти і науки містаТернополя висловлюють щирі співчуття родині та близьким. Вічна і світла пам‘ять світлій Людині! Царство Небесне!

Сайт “Галас” також висловлює свої щирі співчуття рідним померлого.

Відновлять роботи з будівництва приймально-діагностичного відділення в Бережанській лікарні

Медики ведуть дитину від планування і до повноліття: депутатка з Тернопільщини поділилась враженнями від перинатального центру у Луцьку (Фоторепортаж)