Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Українці їдуть на роботу до Польщі з фальшивими “освядченями”: свіжі приклади

Затримано чергових громадян України, які намагалися в’їхати до Польщі на підставі фальшивих документів про працевлаштування.
Як пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на сайт Надбужанського відділу прикордонної служби, кілька днів тому в пункті пропуску в Гребенному затримали 2-х українців.

Під час проходження паспортного контролю вони почали нервово поводитися. Виявилося, що чоловіки пред’явили фальшиві “освядчення”, на підставі яких хотіли перетнути кордон. Несправжність документів підтвердила ретельна перевірка.

Подібна ситуація мала місце й в пункті пропуску в Дорогуську. Там затримали 3-х громадян України. Двоє чоловіків та жінка так само пред’явили прикордонникам фальшиві “освядчення”, щоб потрапити до Польщі.

У всіх випадках проти порушників відкрили кримінальні провадження. Їм відмовили у в’їзді до Польщі й повернули в Україну.

З початку року співробітники Надбужанського відділу прикордонної служби виявили вже понад 300 фальсифікованих документів, які пред’являли під час перетину кордону подорожуючі.

Тернополянка Анастасія Бачинська пробилася до фіналу абсолютної першості на Євро

Врятували: у Тернополі вночі чоловік та жінка хотіли зробити непоправне