Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Орендована квартира і мільйон готівкою, — що задекларував нардеп Андрій Богданець?

Щорічна декларація про доходи народного депутата Андрія Богданця (партія «Слуга народу») подана 31 березня, і він має ще тиждень на її виправлення. Поки ж вона, як і вся діяльність нардепа, наче в тумані.

Дохід

Андрій Богданець задекларував 467 569 грн заробітної плати, отриманої за основним місцем роботи (Верховна Рада). У нього ще дві суми доходу від відчуження рухомого майна (крім цінних паперів та корпоративних прав) 750 тис грн – від Алли Вернигори і 840 тис грн – від Дмитра Павловського. Йдеться, очевидно, про продаж автівок, але у торішній декларації жодне рухоме майно у Богданця прописане не було.

Нерухомість

Андрій Богданець не має власного житла, лише земельну ділянку в Тернополі площею 600 кв м. Нині він орендує квартиру в Києві площею 64 кв. м. В декларації також зазначено, що двоє його синів зареєстровані у Тернополі на квартирі площею 160 кв. м. А він сам зареєстрований у тернопільській квартирі площею 110 кв.м.

Авто

Нардеп задекларував автомобіль Ford Edge 2018 р.в. Його вартість – 338 602 грн.

Кошти

Андрій Володимирович задекларував готівкові кошти у 14 тис дол. і 1,2 млн грн. На банківських рахунках у нього 3650 і 15 490 грн. На Андрія Богданця і його синів відкрито кілька десятків рахунків у різних банківських установах. А ще Андрій Богданець виплатив кредит на 160 тис грн, поповнивши банківську картку на таку суму.

Ножем у шию: у Тернополі батько підрізав свого сина

“Бив головою об дошку і парту”: у Тернополі син держчиновниці 4 роки знущається над однокласником