Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Її нема кому оплакувати”: у Тернополі жінка померла просто на вулиці (ФОТО)

Інформацію про те, що невідом жінка вже тривалий час лежить просто на асфальті на одній з вулиць Тернополя, з’явилася днями у соцмережах.

“На Бродівській вже 1,5 доби просто на асфальті лежить жінка. Постарша. Та, яких називають « бомж». Не раз її бачила в районі 6- го магазину, мала змогу – купувала їжу . Не тільки я. Сьогодні викликала поліцію та швидку. Жінка була трохи в нетверезому стані, кричала, щоб її залишили в спокої . Залишили. Лежить далі. Поряд дві собаки. Накрила курткою та одіялом. Затягти в під’їзд сама не можу, вона не хоче, чинить супротив . Не встає, тільки міняє позу. Поліція пояснила, що наразі закладів для таких громадян не існує. Можливо хтось знає вихід?!”, – написала Ірина Раткевич.

Небайдужа тернополянка намагалася всіма силами допомогти жінці, яка явно потребувала цієї допомоги, але твердо відмовлялася від неї. На жаль, без бажання особи силою забрати її з вулиці просто неможливо і, наразі, немає куди. Поліція в цьому випадку лише розводила руками.

Вчора пані Ірина повідомила, що жінка-безхатько, на жаль, померла. Її тіло забрали. Дуже важко зрозуміти, чи були у цієї жінки родичі та які обставини змусили її обрати життя на вулиці, проте, очевидно, що оплакувати її немає кому. За словами користувачів соцмереж, ім’я жіки – Людмила. Вона переїхала в Тернопіль з Одеси та чомусь обрала саме такий спосіб життя. Кілька разів тернополяни надавали жінці прихисток, проте, вона все одно обирала життя на вулиці, де її постійними компаньйонами були лише двоє собачок.

Завдяки ініціативі першого заступника голови облради у селі Мужилів відремонтують дорогу (ФОТО, ВІДЕО)

“Треба ввести жорсткий локдаун на 3-4 тижні і не раз”: науковець-імунолог про пандемію в Україні