Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

«Медзаклад переповнений хворими на коронавірус»: Підволочиську лікарню забезпечили киснем

Останніми днями у Підволочиській громаді спостерігається зростання кількості хворих на коронавірус. Відповідно, у місцевій центральній лікарні допомоги потребує чимало жителів, адже заклад переповнений хворими на COVID-19. Медики повідомили про те, що їм не вистачає кисню для всіх хворих. Вирішенню проблеми посприяла заступниця голови Тернопільської районної ради Уляна Хом’як.

Вона звернулась до компанії «Епіцентр Агро», яка орендує землі на Підволочищині і долучається соціальних проєктів, щоб її представники підтримали лікарню. Керівництво агрокомпанії оперативно відреагувало та забезпечили лікарню необхідною кількістю рідкого кисню.

– Торік у період карантинних заходів та масового дефіциту засобів захисту та реанімації під час пандемії COVID-19 «Епіцентр Агро» також надавав фінансову допомогу Підволочиській комунальній центральній районній лікарні. У квітні 2020-го за кошти агрофірми було придбано матеріали для поточного ремонту інфекційного відділення, а в червні закуплено кисневий концентратор та респіратори. Ми безмежно вдячні меценатам, які відкриті до людей, – сказала Уляна Хом’як (“За майбутнє”).

Заступниця голови Тернопільської райради наголосила, що допомога лікарям – це запорука швидкого подолання пандемії коронавірусу.

У Тернополі рятували чоловіка із ножовими пораненнями живота

Київське “Динамо” у Тернополі розгромило “Агробізнес” (ВІДЕО)