Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Який телеканал транслюватиме фінал Кубка України з Тернополя?

Перший Національний проанонсував трансляцію фіналу Кубка України, який відбудеться у Тернополі 13 травня.

“У четвер, 13 травня відбудеться фінальний матч Кубка України з футболу сезону 2020/2021 між київським “Динамо” і луганською “Зорею”.

Телеканал UA: Перший покаже його в прямому ефірі.

Доля головного трофея турніру вирішиться на міському стадіоні в Тернополі імені Романа Шухевича. Початок – о 19:00.

У першому півфінальному матчі київське “Динамо” переграло “Агробізнес”, який у чвертьфіналі сенсаційно вибив “Шахтар”, із рахунком 3:0. У другому півфіналі луганська “Зоря” виявилася сильнішою за “Олександрію”. В основний та додатковий час команди зіграли 1:1, а у післяматчевих пенальті “Зоря” перемогла з рахунком 4:3.

Зазначимо, що для луганчан прийдешній фінал Кубка України стане лише другим в історії. “Динамо” гратиме свій 18-й фінал Кубка України, у 12-ти з яких кияни святкували перемогу.

Нагадаємо, суспільний телеканал UA: Перший є офіційним транслятором молодіжного Чемпіонату Європи з футболу-2021 U-21, фінальна частина якого відбудеться з 31 травня по 6 червня”, — йдеться у повідомленні.

Для тернополян це означає, що тернопільський стадіон, на тлі негативних чуток, все ще розглядають основною ареною фіналу Кубка України, що вже саме по собі є гарною новиною.

Голкіпер Ниви двічі відбив пенальті, але тернополяни все одно програли (таблиця, відео матчу)

“Вдарився головою об парту”: у Тернополі у школі травмувався учень, викликали швидку