Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі поліція склала протокол на неповнолітню дівчину, яка була в торговому центрі без маски: що вирішив суд

Суд розглянув справу неповнолітньої тернополянки, яка надійшла від правоохоронців про притягнення її до адміністративної відповідальності.

Отже, 27 березня 2021 року о 10.50 у Тернополі на вул. Живова, дівчина перебувала у ТЦ “Орнава” без маски.

У суд дівчина не з`явилася і причину своєї неявки не повідомила, хоча про час та місце розгляду справи була повідомлена належним чином. Тому суд прийняв рішення про розгляд справи за її відсутності.

Винуватість дівчини була повністю доведена, але з урахуванням того, що вона є неповнолітньою суд вважає, що до неї слід застосувати захід впливу у вигляді попередження.

Таким чином 16 квітня суд визнав дівчину винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст.44-3 КУпАП та застосувати до неї захід впливу у вигляді попередження, йдеться у державному реєстрі судових рішень.

Фото ілюстративне.

Довідка:

Кодексом про адміністративні правопорушення встановлено, що до адміністративної відповідальності притягаються особи, яким на момент скоєння правопорушення виповнилось 16 років. Зауважимо також, що скоєння адміністративного проступку неповнолітнім є обставиною, що пом’якшує відповідальність.

У Тернополі протягом доби медики рятували двох п’яних чоловіків, які лежали без свідомості

У Тернополі пропала 5-річна дівчинка (ФОТО, ВІДЕО)