Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Монастириській громаді ліквідують загрозу для жителів (ФОТО)

Старі сухі дерева у селах Завадівка та Коржова Монастириської громади незабаром зріжуть. Через свій аварійний стан вони становили загрозу для жителів населених пунктів. Про ліквідацію небезпеки подбала депутатка Монастириської міської ради Зоряна Предко.

 


Вона звернулась до голови Монастириська Андрія Старуха з проханням зрізати старі дерева. Адже знає, що нещодавно під час сильного вітру гілка одного з дерев звалилась перед автомобілем.
– У Завадівці дві старі черешні і одна акація в аварійному стані. У селах біля ліній електропередачі дерева обрізають представники РЕМу. Прикро, що після себе вони часто залишають неприбране гілля. Місцевому органу самоврядування варто звернутися із зауваженням, – сказала Зоряна Предко (команда Івана Чайківського «За майбутнє»).
Також днями депутатка разом з місцевими жителями проведе толоку та оновлять міст, який проходить через село Завадівка.
– Щоб покращити благоустрій у нашому старостинському округу, готуємось до толоки. За моїм зверненням міська рада виділила кошти для придбання фарби для оновлення мосту, який проходить через Завадівку. Місцева молодь допоможе нам пофарбувати, вони завжди долучаються до прибирання, – зазначила Зоряна Предко.
З настанням тепла у кількох громадах області представники «За майбутнє» провели толоки.

У Польщі знайшли мертвим українця

Активні тернополяни зробили свій внесок в озеленення планети (ФОТО)