Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Окультурити центр Козови: у центрі селища проводять обрізку дерев (Відео)

Окультурити центр селища та подбати про безпеку його жителів. За ініціативи селищного голови – Сергія Добалюка, на центральній площі Козови, провели підрізку дерев. Ще декілька днів тому, центральна частина була захована у розлогих кронах дерев, проте сьогодні, завдяки роботі фахівців, площа стала світлішою та просторішою.

  • Приїхали хороші фахівці зі Львова, спеціалісти своєї справи, які знають толк, щоб не пошкодити дерево, а дійсно його окультурити, згідно правил благоустрою для того, щоб воно мало форму, щоб дерево гарно розцвітало. Ми знизу підсіємо травичку, щоб були гарні газони, і центр має бути схожим на центр, – розповідаєСергій Добалюк, голова Козівської громади (команда Чайківського «За майбутнє»).

Керівництво громади розповідає, працюють для того, щоб перетворити Козову на затишне європейське містечко. У якому буде комфортно та безпечно жити кожному.

  • Всі ми знаємо, що наближаються свята, і як кожен господар вдома має прибрати своє подвір’я, прибрати свою територію. Так само, як справжні господарі в Козові, за ініціативи селищного голови було вирішено трошки прибрати містечко, окультурити, – зазначив Вадим Щеглов, перший заступник Козівського селищного голови (команда Чайківського «За майбутнє»).

І це лише перший крок до відновлення центру Козови. У планах керівництва у найближчі 3 роки провести реконструкцію центральної частини містечка.

 

Інна Гаврилюк

Сповідь заробітчанки: внуки називають мене “бабуся-банкомат”

“Заломали руки і запхали в авто”: скаржиться у Тернополі мама призовника (ВІДЕО)