Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Маленька тернополянка вперше у житті підстригла волосся, щоб помогти онкохворим дітям (ВІДЕО)

Шестирічна Яринка Зелінка обрізала 35 сантиметрів коси. Це волосся вона віддала на перуку для онкохворих дітей в рамках проєкту “Hair for Share”.

Про таку ініціативу дівчинці та її сім’ї розповіла перукарка. Спочатку коса Яринки була закороткою. А для перук, які потім виготовляють із обрізаного волосся, потрібно мінімум 35 сантиметрів. Дівчинка вирішила почекати і коли коси дитини досягнули необхідної довжини – задум втілили у життя. Підтримали в такому рішенні юну школярку її батьки та сестра, повідомляє Т1.

Долучитись до соціального проєкту “Hair for Share” та стати донором волосся може кожен охочий. Завдяки цьому дітки, які в наслідок хіміотерапії втратили волосся, отримають перуку та будуть почувати себе у суспільстві комфортно і повноцінно.

Шестирічна Яринка Зелінка підстригла волосся для перуки онкохворим дітям. Їй про таку можливість розповіла перукарка.  Рішення доньки підтримали батьки та старша сестра.  Довелося трішки зачекати, поки волосся виросте до необхідної довжини.  Тепер з коси Яринки зроблять перуку. Дівчинка ж задоволена новою стрижкою і своїм вчинком.

Помер відомий винахідник з Тернопільщини (ФОТО)

На Тернопільщині від коронавірусу за добу померло аж 11 людей і ще виявили 742 хворих: антирекорд