Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Автівка і… помідори на передову від волонтерів із Заліщиків

Заліщицькі волонтери відправили на передову автомобіль і багато всього необхідного нашим захисникам. Передали, звісно, від “помідорового краю” – помідори і огірки!

Про це розповіли на сторінці Заліщицького громадського руху опору окупації:

“Відправили на передову автомобіль, який придбали у Польщі за кошти з нашого рахунку (104.000 грн.), перераховані за ініціативою Заліщицької міської ради з цільовим призначенням на технічне і транспортне забезпечення ЗСУ.

Транспортний засіб оглянули і підтягнули технічно волонтери з технічної служби, пофарбували відповідно до вимог ЗСУ. І сьогодні військові волонтери відправились у дорогу. Але перед тим ми її завантажили передачею для військової частини, якій ця машина буде передана. Передали велику коробку медикаментів, набір для приготування їжі, газові балони з запальниками, листи від діток, маскувальні сітки, продукти харчування, автомобільні шини, різноманітні консерви, печиво, фініки, чай, каву і навіть свіжі огірки і помідори. Як можна було відправляти з Заліщиків передачу без помідорів?! Сподіваємося, дорога буде щасливою, а автомобіль довго прослужить нашим військовим. Дякуємо о. Івану Сендзюку і Ярославу Савірку за молитву і благословення! З нами Бог і Україна! Разом до Перемоги”.

Вулична співачка, якій заборонили виступати в Тернополі, поїхала до Польщі

Втрати окупантів в Україні у живій силі та техніці невпинно зростають: Генштаб оновив дані