Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі з понеділка для школярів буде змішана форма навчання

16 квітня повідомили, як навчатимуться тернопільські школярі з понеділка, 19 квітня. На засіданні вирішили, що у тернопільських ПТУ і коледжах відновлюється очне навчання, у школах – змішане.

 

На засіданні міського оперативного штабу по боротьбі з коронавірусом епідеміолог Володимир Паничев зазначив, що ситуація із захворюваності у Тернополі почала покращуватися. Отож можна зробити деякі пом’якшення карантину. Зокрема, йдеться про дітей. Відтак, епідеміолог рекомендував розпочати очне навчання для учнів 5-11 класів, які, зараз навчаються дистанційно.

Такої ж думки була й начальниця відділу освіти Тернопільської міськради Ольга Похиляк.

“Ситуація стабільна. У місті на коронавірусну інфекцію хворіють 34 педагоги та 26 учнів. Це значно менше, ніж було, скажімо, два тижні тому. Тому пропонуємо з понеділка, 19 квітня, організувати освітній процес з використанням змішаних форм навчання, тобто через день. А в профтехучилищах і Галицькому коледжі відновити очне навчання”, – повідомила пані Ольга.

Також Ольга Похиляк додала, що це рішення вони прийняли разом із директорами шкіл та батьками.

Отже, з 19 квітня освітній процес для учнів 5-11 класів відбуватиметься з використанням «змішаних форм навчання» та технологій дистанційного навчання (групами до 15 учнів через день).

У Тернополі водій просить забрати знак “Зупинка заборонена” у центрі міста

У Тернополі в банку обікрали жінку: розшукують чоловіка, якого підозрюють у злочині (ВІДЕО)