Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У селі Дуліби відремонтують дорогу (фото, відео)

Представники обласної ради продовжують обʼїжджати ділянки доріг комунальної власності, які потребують ремонту. Цього разу оглянули відрізок у селі Дуліби, Бучацької громади, де незабаром розпочнуться оновлювальні роботи.

– Наше основне завдання дійти до найвіддаленіших ділянок доріг, до найвіддаленіших сіл в наших громадах. Підтримка громад, я думаю, що це одне з основних завдань обласної ради, тому що громади – це є наші партнери, – зазначаєВолодимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради (команда Чайківського «За майбутнє»).

– Частину дороги було ще раніше зроблено, а зараз, де ми знаходимося, вона в критичному стані. Тому десь є наша ініціатива, стараємося, щоб цю дорогу десь підлатати, відремонтувати, щоб могли люди нормально нею користуватися, – каже Іван Карачка, депутат Тернопільської обласної ради (команда Чайківського «За майбутнє»).

Сьогодні на дорозі обласного значення «Новосілка-Соколів» подекуди немає асфальту. Найбільш це помітно на відрізку дороги у селі Дуліби. Тому мешканці просять владу відремонтувати бодай найгіршу частину цієї дороги.

– Зараз завдяки співпраці з обласною радою, ми намагаємося частину дороги в селі Дуліби відремонтувати. Надіємося на те, що кожного року будемо дофінансовувати і протягом певного періоду часу зможемо все ж таки покращити дорожнє покриття, – каже Віталій Фреяк, Бучацький міський голова.

– Щоб люди мали гарне сполучення, щоб могли чистими, охайними прийти до церкви, чи до школи, чи пройтися по селі, щоб село виглядало гарно, – розповідає Мар’ян Василечко, староста села Дуліби.

Сьогодні в Дулібах проживає близько 800 мешканців. Село розташоване на відстані  25 кілометрів від Бучача.

Інна Гаврилюк

 

Де найдешевший великодній кошик в Україні? — статистика

На Тернопільщині пенсіонер схиляв малолітню до інтиму, скинувши з неї білизну