Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Денисові підопічним соціального центру вручили подарунки до Великодня (відео)

Розділити радість від прийдешніх свят та подарувати надію на краще. Сьогодні в стаціонарному відділенні центру соціального обслуговування у селі Денисів Купчинецької громади представники команди Івана Чайківського “За майбутнє” вручали одиноким та людям похилого віку великодні набори, які освятили напередодні

– Великдень – це родинне свято, але в цей час дуже багато людей потребують підтримки, потребують допомоги. Частинку свого тепла, свого серця, своєї любові, своєї праці хотілося б сьогодні віддати іншому, адже турбота про ближнього, взаємодопомога – це те, що сьогодні потрібно кожному, – розповідає, Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради (команда Чайківського «За майбутнє»).

– Дуже важливо, щоб святковий настрій був в кожного з нас, тобто потрібно пам’ятати про ближніх і взагалі, я вважаю, що в такій ситуації рано чи пізно може опинитися кожен з нас і тому потрібно за це пам’ятати і допомагати, – зазначає Володимир Гач, депутат Тернопільської обласної ради (команда Чайківського «За майбутнє»).

Організувала благодійну акцію компанія «Агропродсервіс». Щороку у тих селах, де обробляють землю, представники компанії напередодні Великодня долучаються до доброї справи, щоб проявити турботу, приділити увагу та подарувати атмосферу свята самотнім та тим, хто опинився у складних життєвих обставинах.

– Це наш обов’язок, це Великдень, люди на це чекають, вони обділені тим, вони ж не мають нікого. І це просто акція від “Агропродсервісу”, то ми всім допомагаємо та і не тільки цим, ми і допомагаємо продуктами людям, які малозабезпечені, – розповідає Василь Рудик, директор філії «Росоховатець» ПАП «Агропродсервіс».

У Денисівському стаціонарному відділенні Козівського територіального центру соціального обслуговування  перебуває 20 підопічних пенсійного віку та людей з інвалідністю.

– Дуже вдячний тим спонсорам і тим людям, які долучаються, які не забувають про старших літніх людей, це пан Володимир Михайлович Болєщук, Володимир Олегович Гач, Василь Олексійович Рудик, і також знаю завжди Іван Чайківський долучається до цього будинку, тобто вони завжди тут допомагають, якісь певні кошти, якісь подарунки, якісь харчі довозять, – розповідає Ігор Країнський, голова Купчинецької громади.

У наборах – паска, ковбаса, крупи, цукор та борошно.

Інна Гаврилюк

Коронавірус на Тернопільщині: за добу виявили 277 хворих і померло 8 людей

Помер колишній головний міліціонер Тернопільщини Василь Облещук (ФОТО)