Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині жінка не подумала і… втратила 28000 гривень

Чималу суму з картки втратила 39-річна мешканка Чортківщини.

Псевдопрацівник банку вже за класичною шахрайською схемою зняв увесь залишок з її картки.

До жінки зателефонував нібито працівник служби безпеки банку. Стривожив клієнтку, що з рахунку намагалися зняти гроші в Дніпрі, тож необхідно поновити усі захисні дані.

Вона надала незнайомцю усі відомості, аби, з його слів, створити нові захисні дані. Однак вже незабаром смс-повідомлення поінформувало чортківчанку, що з рахунку знято 28 тисяч.

Ошелешена жертва ще спробувала зателефонувати на номер, з якого дзвонив псевдопрацівник, однак той вже був недоступним в мережі. Довелося йти в поліцію.

Правоохоронці вкотре нагадуютьмо – не довіряйте незнайомим людям! Банк ніколи не запитуватиме у клієнта персональну інформацію, тож, ні в якому разі не надавайте дані своєї картки людині, що представилася співробітником вашого банку, а тим паче покупцям чи продавцям інтернет-сайтів.

У випадку, коли до вас телефонуютьдопомогти перевести гроші, збільшити строк дії картки, і при цьому вимагають захисні дані чи коди з смс, кладіть слухавку та самостійно перевіряйте усю інформацію у відділені банку, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

У Тернополі небайдужі здали у поліцію водія, який п’яний спав у автомобілі

За козацькою могилою на Тернопільщині зробили громадський туалет (ФОТО)