Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Не стало Героя…”: на Тернопільщині передчасно помер доброволець, учасник бойових дій (ФОТО)

Передчасно відійшов у вічність учасник бойових дій, Герой, наш земляк – Роман Ярославових Боринський, 1968 року народження, уродженець села Бедриківці.

Патріот, який з початку бойових дій на Донбасі, проявив мужність і двічі пішов добровольцем. Брав безпосередню участь в антитерористичній операції і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.

Нагороджений військовими відзнаками за зразкову службу. Побратими згадують Романа, як мудрого, чесного, відважного друга. Світлі спогади про людину, яка чесно і гідно прожила своє життя, залишивши по собі плоди своїх добрих справ, завжди будуть сильнішими за смерть.

Його життєвий шлях – це приклад відданості та гідності, любові до життя, громади, людей, Батьківщини.
Схиляючись у скорботі та розділяючи біль втрати, висловлюємо глибоке співчуття родині та близьким з приводу тяжкої втрати.

– Ми не перестанемо повторювати, що смерть кожного вірного сина чи доньки України, не була даремною. Допоки є такі вірні захисники, які за будь-яку ціну стоять на варті рідної землі, ми будемо незламні та непереможні. Вічна пам’ять. Герої не вмирають, вони назавжди в наших серцях, – повідомляє Заліщицька міська рада.

“Пішов на обгін і загинув”: на Тернопільщині трапилася смертельна аварія (ФОТО)

На Тернопільщині оштрафували чоловіка, який похвалився у соцмережі спалюванням сухої трави (ФОТО)