Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Завдяки ініціативі депутатки від «За майбутнє» у Борщівській громаді стане безпечніше на дорогах

Днями відбулась сесія Борщівської міської ради, під час якої розглянули біля 100 питань. Серед них заслухали і проект «Про безпеку дорожнього руху на території Борщівської громади», який презентувала депутатка команди Івана Чайківського «За майбутнє» Оксана Кобилянська.

Цей проект передбачає пропагування безпеки дорожнього руху серед молоді та дітей. Розробили його у співавторстві з учасниками молодіжної ради при Борщівській міській раді.
-Розпочинаємо втілювати проект за кошти Британської ради, а в подальшому сподіваємося на підтримку міської ради. Пропагуємо безпеку дорожнього руху, залучилися підтримкою поліції та відділу освіти. Закупили жилети зі світловідбиваючими елементами для велосипедистів, світлоповертальні флікери — браслети, значки та ін. — для учнів молодших класів, щоб діти були помітні для водіїв у темну пору доби або в умовах поганої видимості. Усе це згодом роздамо у школах і дитячих садках. Хочемо розфарбувати автобусні зупинки превентивними малюнками із закликом бути обережними на дорозі. А ще при допомозі комунальників розфарбуємо пішохідні переходи у 3-D форматі, – розповіла Оксана Кобилянська

Порушення карантинних норм у Тернополі: заклад громадського харчування приймав відвідувачів

У Тернополі однорічна дівчинка проковтнула 10 копійок