Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Допомогли і підтримали: у Саранчуках потребуючим вручили великодні дарунки (відео)

Вже традиційно, напередодні Великодня керівництво компанії «Агропродсервіс» та представники команди Івана Чайківського «За майбутнє» відвідують із подарунками підопічних геріатрично-реабілітаційних центрів соціального обслуговування.

Сьогодні ми відвідали Саранчуківський геріатричний центр, щоб поділитися передвеликоднім настроєм, частинкою тепла з тими людьми, які тут проживають. Вони потребують нашої уваги, допомоги і ми зробили свій малесенький, але надіюсь, цінний внесок у їхній передвеликодній настрій,- розповідає Наталя Онишків, депутатка Тернопільської обласної ради (команда Чайківського «За майбутнє»). 

– В переддень свята Христового Воскресіння ми даруємо одиноким, престарілим, хворим свою увагу, для того, щоб зігріти їх трішки, щоб покращити їхнє життя психологічно і даруємо їм паски, які посвятив отець,- говорить Микола Погайдак, керівник відділення «Урмань» ПАП «Агропродсервіс»

У Саранчуківському стаціонарному геріатричному відділені проживає 18 підопічних, яких обслуговують 10 працівників закладу.

Є великою необхідністю, щоб люди, які мають фінансову можливість, не забували про таких людей. Адже у такий світлий день кожен хоче свята і всі вони є живими людьми з своїми проблемами і без родичів, які могли б цей святковий настрій надати,- ділиться Тетяна Козарін Очоа, заввідділення КУ «ЦНСП» Саранчуківської сільської ради. 

У кошиках найнеобхідніше: ковбаси, паска, крупи, цукор та борошно. Організатори благодійної акції вважають,що у Великодній час потрібно не забувати про тих, хто потребує уваги, допомоги та милосердя. 

Ця соціальна увага у вигляді допомоги, направлена, щоб створити їм святковий настрій в переддень свята Христового Воскресіння. Вважаємо, що це добра традиція, яка єднає покоління, і ми будемо продовжувати її в подальшому,- говорить Володимир Мужевич, юрисконсульт ПАП «Агропродсервіс», громадський активіст.

 

У Тернополі одні будинки можуть отримувати гарячу воду щоденно, а інші за графіком

Голкіпер Ниви двічі відбив пенальті, але тернополяни все одно програли (таблиця, відео матчу)