Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

В одному із сіл Байковецької громади відремонтують дорогу

Дороги— це найперше, щоб швидка могла доїхати, щоб транспорт міг доїхати, доставити людей вчасно, куди людям потрібно, – говорить Людмила Мита, депутатка Байковецької територіальної громади (команда Чайківського «За майбутнє»).

В Байковецькій громаді, як і в більшості інших, питання ремонту доріг — одне з найактуальніших. Особливо гострою ця проблема є для села Соборне, яке віддалене від громади. Однак цьогоріч дорогу таки відремонтують.
Дуже важливо, що є такий проект по будівництву, ремонту доріг комунальної власності в селах. Важливо дійти до найвіддаленішого села нашої області, громади, щоб у всіх громадах і селах були якісні дороги. Тоді почнеться розвиток цих сіл, – розповідає Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради (команда Чайківського «За майбутнє»)
Голова громади Анатолій Кулик розповідає, мешканці Соборного за кожної нагоди просили відремонтувати дорогу. І ось тепер, нарешті, їхнє прохання вдасться виконати.
Я щасливий, що ми сьогодні знаходимось тут і є присутній представник обласної ради Володимир Болєщук і він сказав, що буде опікуватись роботою по ремонту цієї дороги. Бюджет сільської ради долучиться до співфінансування і кошти з обласного бюджету виділили. Люди будуть щасливі, будуть дякувати, що робота по розвитку громади продовжується, – ділиться Анатолій Кулик, Байковецький сільський голова.
До слова, жителі села Соборне добряче натерпілися через стан дороги. Були випадки, що водії автобусів навіть відмовлялися сюди їхати.
На цю тему чекайте також.

“Усе у вогні, усе горить, де ваша совість?”: на Тернопільщині люди масово палять траву (ФОТО, ВІДЕО)

«Доброта – найблагородніша зброя»: на Тернопільщині громада дбає про самотніх літніх людей (ФОТО)