Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі водій на “Теслі” наїхав на глибоку вибоїну і пошкодив авто

У Тернополі водій на автомобілі Tesla Model S наїхав на глибоку вибоїну. Це і стало причиною пошкодження електрокара. Водій викликав поліцію.

Отже, випадок стався у Тернополі на Галицькій у району будинку №52  4 лютого 2020 року. За інформацією із судового реєстру водій на авто Tesla Model S наїхав на глибоку вибоїну, що в свою чергу стало причиною ДТП та пошкодження транспорту.

Водій викликав поліцію. Правоохоронці на шляхового майстра ТОВ “Техно-Буд-Центр” склали адміністративний протокол за ч. 4 ст. 140 КУпАП (порушення правил, норм і стандарів, що стосуються безпеки дорожнього руху при утриманні автомобільних доріг і вулиць).

Але у судове засідання шляховий майстер підрядної організації, яка відповідає за утримання даної ділянки дороги, не з’явився. Суддя розглянув справу без участі у засіданні особи.

Тернопільський міськрайонний суд 18 березня постановив шляхового майстра “Техно-Буд-Центру” визнати винним в адміністративному порушенні за ч. 4 ст. 140 КУпАП та призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 850 гривень також він має сплатити 454 грн судового збору.

У Мишковичах планують відремонтувати дорогу і облаштувати тротуари (ВІДЕО)

У Тернополі обікрали два авто: в одного водія збитки – 80 000 грн, у другого викрали – 70 000 грн