Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Через ремонт Струсівського мосту руйнується дорога у селі Острівець

Вже кілька місяців триває ремонт мосту у селі Струсів, що входить до Теребовлянської громади. Внаслідок робіт весь транспорт об’їжджає через Теребовлю і село Острівець. Через постійних рух важкогабаритних автомобілів дорога в населеному пункті стала поганою. У зв’язку із цим водії маршрутних транспортних засобів відмовляються їздити, а школярам з сіл Гумниська, Зубів та Різдв’яни все важче добратись до навчального закладу, що знаходиться в Острівці.
З такою проблемою звернулись жителі села Острівець до депутатки Тернопільської обласної ради, заступниці Теребовлянського міського голови Алли Стечишин. Вона донесла ситуацію до обласного керівництва.
– Перший заступник голови ТОДА Ігор Дем’янчук погодився зустрітися з представниками громади. Староста Галина Дика передала письмове звернення від імені мешканців сіл Острівець та Застіноче з проханням відремонтувати дорогу. На зустріч запросили представника ТОВ «Глобал білд інжиніринг», яке здійснює ремонт мосту в Струсові. Ми попросили пояснити, чому так довго триває ремонт мосту. Наразі, за словами представника товариства, мають добре застигнути бетонні палі, потім все перевірять спеціалісти зі Львова, і лише за тим приступлять до подальших робіт,- розповіла Алла Стечишин («За майбутнє»).

? Струсівський міст — на ремонті, весь транспорт ??? їде через Теребовлю і село Острівець. Дорога в жахливому стані ?…

Опубліковано ЗА Майбутнє Тернопільщини Субота, 27 березня 2021 р.

Підтримав ініціативу Алли Стечишин і її колега, депутат Тернопільської обласної ради Іван Карачка.
– Дорога в селі Острівець справді в критичному стані. Мені доводиться їздити туди на рідну Бучаччину, тож розумію ситуацію, що склалася. Краяни скаржаться, що транспорт не витримує ям по об’їзній дорозі від Теребовлі до дарахівського перехрестя. Дорогу потрібно негайно ремонтувати, – зазначив Іван Карачка («За майбутнє»).
Відомо, що у квітні розпочнеться ямковий ремонт у селі Острівець.

На Тернопільщині безпритульний чоловік, якого прихистив священник, обікрав храм

Житель Тернопільщини загинув через згубну звичку