Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі розшукали семирічного школярика (ФОТО)

Тернопільський поліцейський допоміг розшукати семирічного школярика.

Працівник тернопільської поліції повернув батькам зниклого учня. Самотнього хлопчика правоохоронець знайшов на вулиці.

Поліцейський відділення забезпечення роботи спеціальних майданчиків центру забезпечення ГУНП в Тернопільській області Сергій Махінка 16 березня чергував штрафмайданчику. Під час несення служби він помітив малолітнього хлопчика, який намагався самостійно перейти дорогу з інтенсивним рухом поза межами пішохідного переходу.

Він одразу підійшов до дитини та дізнався, що той прямує зі школи до батьків на роботу.

– Я забрав хлопчика до приміщення, напоїв чаєм та дізнався прізвище батьків, – розповів сержант поліції. – Він знав і назву підприємства, де працює тато, тож мені вдалося зв’язатися з родичами й повідомити про місцезнаходження дитини.

Як з’ясувалося, 7-річного школяра вже розшукували наряди поліції. Маленький учень, не попередивши батьків, самостійно пішов з навчального закладу. Невдовзі за ним приїхали працівники поліції з мамою. Жінка щиро дякувала правоохоронцям, котрі допомогли оперативно розшукати маленького мандрівника.

За час відсутності об’єктом злочинних посягань малолітній не став.

Правоохоронці радять батькам, встановлювати на пристроях дітей функцію «батьківський контроль» або ж придбати GPS-трекери, які вміють відслідковувати переміщення дитини. Окрім цього, поясніть, що малечі не слід перебувати на вулиці без нагляду дорослих, адже можна потрапити в небезпечні ситуації.

Нещасні випадки на Тернопільщині: за добу загинуло двоє людей

Коронавірус на Тернопіллі: вчора 14 померлих, а сьогодні зранку ще троє