Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У селі на Тернопільщині люди обрали нового старосту (Фотофакт)

У селі Перепельники, що входять до складу Зборівської ОТГ відбулись вибори старости. Мешканці населеного пункту обирали старосту під час виїзної сесії Зборівської міської ради. За результатами голосування цю посаду зайняв їхній односельчанин Тарас Богач – ветеран АТО, батько трьох дітей.

Депутати від команди Чайківського (партії «За майбутнє») взяли участь у виїзній сесії Зборівської міської ради. Ярослава Білан-Римар розповіла, що локальні вибори – це приклад ефективної форми демократії.
– У Перепельниках довго не могли визначитися з кандидатурою на посаду старости. Думки мешканців щодо особи, яка гідна представляти їхні інтереси, розійшлися. Власне тому вирішили провести голосування. Спостерігачі кандидатів на посаду старости були присутні під час голосування, щоб не відбувалося жодних порушень. Коли всі проголосували, відбувся підрахунок голосів, оголошення результатів. Люди надзвичайно позитивно сприйняли такі вибори. Казали, що навіть на президентські та парламентські вибори не ішли з такою відповідальністю, як сьогодні. Відчувають важливу роль старости у житті села. Такі локальні вибори — це одна із ефективних форм демократії, – зазначила Ярослава Білан-Римар.

?✅ Відбулися вибори старости в селі Перепельники!

?? Мешканці села Перепельники Зборівської ОТГ показали приклад…

Опубліковано ЗА Майбутнє Тернопільщини Пʼятниця, 12 березня 2021 р.

До слова, на посаду старости балотувались троє осіб.
Дарина Мельничук

У Тернополі молодий чоловік вистрибнув з третього поверху

У Тернополі з автовокзалу серед ночі вигнали усіх людей: чому? (ВІДЕО)