Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Потрібно вміти за пів години скоїти декілька порушень”: на Тернопільщині п’яного автохулігана зупинила електроопора

Погодьтеся, ще потрібно вміти за пів години скоїти декілька адміністративних правопорушень, «влетівши» одразу на 10 тис. 200 грн. штрафу! Водійських прав правоохоронці не відібрали, оскільки порушник їх просто не мав.

Інцидент стався  20 липня минулого року. Того дня під вечір 30-річний мешканець одного із сіл Монастирищини почаркував із друзями, а потім вирішив проїхатись із вітерцем своєю красунею-«Маздою». На щастя для перехожих, автопрогулянка для Івана закінчилась досить швидко, хоча не вельми весело. Оскільки на одній із сільських вулиць порушник занадто розігнався та влетів в електроопору. Коли приїхали поліцейські, молодик намагався переконати їх, що лише проходив поруч. Однак кадри з камери відеоспостереження на стовпі зафіксували, як після аварії Іван, похитуючись, вийшов із салону пошкодженої іномарки та намагався сховатись у найближчих кущах.

Коли йому запропонували пройти перевірку на приладі «Драгер» стосовно визначення ступеня алкогольного сп’яніння, він категорично відмовився у присутності свідків.

Тоді горе-водія привезли до місцевої лікарні, однак і тут він не захотів пройти обстеження щодо наявності алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Відтак на порушника було складено два адмінпротоколи.

Розглянувши ці протоколи, постановою Монастириського районного суду Івана визнано винним у вчиненні адміністративних правопорушень та накладено штраф у розмірі 10 тис. 200 грн. Тернопільський апеляційний суд залишив це рішення без змін.

Джерело.

На Тернопільщині невідомі жінки викрали у пенсіонерки 35000 гривень

“Стосується всіх без винятку”: від сьогодні українців впускатимуть до Польщі за новими правилами