Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Заспокоїла і не дала дитині втратити свідомість”: тернопільська патрульна дивом опинилася на місці ДТП в потрібний час

Аварія з потерпілими сталася 11 березня близько 9-ї години на автодорозі М-09 “Тернопіль — Львів — Рава-Руська”.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Audi, грубо порушуючи правила дорожнього руху, намагався здійснити обгін одразу декількох транспортних засобів на перехресті та допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ. Про це повідомляє патрульна поліція Тернопільської області.

Саме в цей момент, з нічної зміни додому поверталася лейтенант поліції Тетяна Очкусь. Вона побачила що сталася ДТП та відразу подалася надавати допомогу постраждалим. В одному з автомобілів перебувала неповнолітня дівчина, тож інспектор відразу почала надавати їй допомогу.

Патрульній вдалося привести дитину до тями та трішки заспокоїти, вона весь час говорила з дівчиною, щоб остання знову не втратила свідомість. Тетяна викликала карету швидкої медичної допомоги та зателефонувала на спецлінію 102. Патрульна дізналася дані потерпілої та інших учасників автопригоди й перебувала на місці події до приїзду колег. Всі деталі цієї ДТП надалі з’ясовуватиме слідчий.

“Пишаємось правосвідомістю та самовідданістю нашої колеги. Бажаємо наснаги, терпіння та легкої служби, – написали на сторінці патрульної поліції Тернопільської області у “Фейсбуці”.

 

У Тернополі медики рятували нетверезого 25-річного чоловіка

Макіяж ногами: жінка з Тернопільщини, яка народилася без рук, встановила рекорд України (ВІДЕО)