Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Де совість? У Тернополі в парку масово повикидали новорічні ялинки (ФОТО)

Наслідки новорічних свят помітні у Тернополі навіть у березні. Сніг зійшов, тож стала добре помітна вся “краса” довкола. У парку Нацвідродження поміж дерев лежать ялинки з помешкань тернополян. Деякі з них – навіть у хрестовинах. Добре, що хоч ялинкові прикраси зняли.

Ніби і не пластик, ніби й невелика шкода для довкілля. Але з естетичної точки зору, невже новорічні дерева, які хаотично валяються в парку, можуть слугувати його окрасою?

Нагадаємо, що після новорічних свят комунальники наголошували – залишайте свої ялинки біля смітників, їх вивезуть. Очевидно, що мешканці новобудов, які живуть практично на території парку, вирішили інакше. Навряд що хтось навмисне віз сюди  новорічне дерево з інших мікрорайонів.

Сьогодні викинули ялинки, а завтра що принесуть? Кого звинувачути у байдужості до міста, у якому живемо? Мало шансів нині встановити особи тих, викинув ці дерева поряд з височезним парком.

Але, як думаєте, на яку оцінку заслуговує така поведінка? Чи варто притягувати до відповідальності людей, які засмічують паркову зону та наш спільний з вами екопростір? Пишіть свої думки у коментарях до цього тексту. 

 

Команда Чайківського у Козові планує створити сучасний простір для відпочинку (ВІДЕО)

Колеги у скорботі: у Тернополі помер шанований директор ліцею (ФОТО)