Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

В Україні оновили поділ на карантинні зони

25 березня в Україні оновили поділ на карантинні зони: Київ та 10 областей – “червоні”.

Міністерство охорони здоров’я (МОЗ) оновило розподіл на карантинні зони. У червону зону епіднебезпеки потрапляють Київ та 10 областей.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на дані МОЗ.

Згідно з ними, у червоній зоні перебувають Київ, Житомирська, Івано-Франківська, Закарпатська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Черкаська, Чернівецька області.

У помаранчевій – 13 регіонів: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Кіровоградська, Луганська, Полтавська, Рівненська, Тернопільська, Харківська, Хмельницька, Чернігівська області.

Показник госпіталізацій хворих із COVID-19 перевищено у 19 регіонах – в Києві, Вінницькій, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій та Чернігівській областях.

Так, при визначеному показнику рівня госпіталізації в 60 на 100 тис. населення, у Києві цей показник станом на 24 березня складає 110,7.

Найвищий показник госпіталізацій у Вінницькій – 131 на 100 тис. населення, Житомирській – 115,8 та Хмельницькій – 114,7 областях.

Найвищий показник завантаженості ліжок із киснем станом на 24 березня у Києві – 78,2%, Житомирській – 70%, Миколаївській – 66,3%, Київській – 69,2% областях (при визначеному показнику 65%).

Коронавірус на Тернопільщині: 628 нових хворих та 6 смертельних випадків

Квартира, недобудований будинок та земельні ділянки: що задекларувала головна освітянка Тернополя