Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Скандал у Тернополі: звільнили вчительку, яка неетично поводилася із учнем, – офіційно

У Тернополі в гімназії імені Івана Франка стався кричущий випадок. У закладі офіційно надали свою позицію конфлікту. Поліція з’ясовує обставини конфлікту.

Вчителька фізкультури накинулася на учня 7-го класу і нібито товкла дитину головою об стіну. Деталі інциденту повідомили у виданні 20 хвилин“.

За словами батьків, вчителька фізкультури закрилася в спортивному залі разом з учнями 7-го класу. Один з учнів їй сказав щось неприємне, а педагог у відповідь спочатку почала кричати, потім зачинила двері залу зсередини та нібито почала товкти дитину. Діти підняли гвалт і до спортивного залу прибігли інші вчителі та дирекція гімназії. Двері в приміщення змушені були виламати.

Пізніше директор навчального закладу Анатолій Крижанівський  повідомив, що педагога відразу ж звільнили.

“Так, дійсно мало місце. Для нас, як для педагогічного колективу, це неприпустима подія. Ця вчителька відсьогодні у нас більше не працює”, – повідомив Крижанівський.

Інформація від поліції:

Поліцейські з’ясовують обставини конфлікту, що виник між вчителем та учнем в одному із тернопільських навчальних закладів. У понеділок, 15 березня, в Інтернеті з’явилася інформація про те, що в одному із навчальних закладів обласного центру вчителька побила учня.

Повідомлень до поліцейських про дану подію не надходило: у навчальний заклад правоохоронців ніхто не викликав та заяви на вчительку батьки потерпілого школяра не писали.

Співробітники ювенальної превенції Тернопільського районного управління поліції проводять перевірку за фактами, викладеними в інтернет-публікації. Дану інформацію зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події.

Що кажуть у гімназії?

“Зважаючи на неприємну ситуацію, що трапилася 12 березня 2021 року під час уроку фізичної культури в 3-му гімназійному класі Тернопільської Української гімназії ім. І. Франка, дирекція навчального закладу оперативно прийняла заходи та відсторонила учительку від проведення уроків.

Вчителька у той самий день написала заяву на звільнення. Із понеділка уроки фізичної культури проводяться відповідно до розкладу іншими учителями.

Нагадаємо, 12 березня під час уроку фізичної культури вчителька із порушенням педагогічної етики грубо намагалася вивести учня 3-го класу зі спортивної зали у коридор, при цьому педагог гучно зачинила двері, підвищувала голос. Це спричинило хвилювання дітей, які стали свідками неетичної ситуації з боку учителя. Діти одразу сповістили дирекцію гімназії про інцидент, учительку негайно було відсторонено від проведення уроків через негідну поведінку. Ситуацію оперативно вдалося стабілізувати”, – йдеться у повідомленні на офіційному сайті закладу.

Гаївську розв’язку відкриють до 30-річчя Незалежності

Черепно-мозкова травма і кома, — у Польщі рятують тернополянина, який отримав травму на виробництві