Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі в парках понищили мангали та лавки (ФОТО)

Знищені всі мангали і деякі столи – таку картину після зими можна побачити у “Парку здоров’я” в Тернополі. Попереду потепління і початок сезону шашликів, та наразі місце, де звикли відпочивати багато тернополян, до цього не готове. 

Нагадаємо, у “Парку здоров’я” у 2016 році спеціально облаштували зону барбекю зі столиками та мангалами. На те, що конструкції понищені, тернополяни скаржилися ще в листопаді минулого року.

Зараз помітно, що мангали попрогорали, їх зруйнувала іржа. Не виключено, що доклалися до нищення і вандали. Адже помітно, що подекуди шматки бляхи просто порозривані у різні сторони.

Як повідомив Терміново начальник КП «Об’єднання парків культури і відпочинку міста Тернополя» Микола Лесів, над вирішенням проблеми уже працюють. Нові мангали і столи обіцяють встановити до початку сезону активного відпочинку на природі.

– Ми вже закупили бляху і будемо варити нові мангали, також зробимо дві лавки і два столи,  – каже Микола Лесів.  До слова, читачі Терміново надіслали також в редакцію фото знищеної лавки у “Старому парку”. Як каже Микола Лесів, такі ситуації непоодинокі у парках міста.

Молодий співак з Тернопільщини Роман Сасанчин вслід за мамою опинився у лікарні з COVID-19

У Тернополі чоловік викрав у полячки 5000 злотих та 10000 гривень