Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Творити добро: Тернопільська районна рада закликала підтримати сім’ю Борис

Тернопільська районна рада долучилася до збору коштів на лікування хворого на СМА Арсенчика Бориса зі Скалата. Таку ініціативу фракції «За майбутнє» підтримали усі працівники та депутатський корпус. Відтак, на засіданні сесії виділили матеріальну допомогу, а у холі встановили спеціальну скриньку для збору коштів.


– Зараз піст, люди по різному постять, а я вважаю, що такі речі якраз є частиною духовного посту я думаю, що це було дуже правильне рішення і для кожного з нас, – каже Уляна Хом’як, заступниця голови Тернопільської районної ради (команда Чайківського «За майбутнє»).
У районній раді сподіваються, що їхню ініціативу підтримають у громадах та інших органах влади. У свій спосіб вирішив допомогти сім’ї Борис зібрати необхідні кошти і уповноважений представник фракції «За майбутнє» у Тернопільській райраді Ігор Качмарський. Напередодні свого Дня народження він закликав друзів та близьких замість подарунків, перерахувати гроші на лікування Арсенчика.
– Сума яку я побачив, ліки, які вартують ліки від цієї хвороби – це більше двох млн доларів, вона космічна для нашої небагатої країни. І чесно кажучи, я десь сумнівався, невже людям вдасться таку суму зібрати, але те з якою наполегливістю, енергією ця родина бореться за свого маленького, я як багатодітний батько не можу не підтримати, – розповідає Ігор Качмарський, уповноважений представник фракції «За майбутнє» у Тернопільській райраді. – Наскільки я знаю мої колеги дійсно відгукнулися на ту мою ініціативу, дійсно жертвують на підтримку Арсенчика зі Скалата, я особисто це роблю і всіх закликаю зібратися громадою і допомогти цій дитині бо шанс є.

Дмитро Підручний — у топ-15 на кубку світу

“Додаткові протиепідемічні заходи”: тернопільський ляльковий театр скасував свої вистави