Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Приставив дуло до живота”: 19-річний тернополянин погрожував вбивством неповнолітнім дівчатам

За погрозу вбивством неповнолітній дівчині відповідальність понесе 19-річний тернополянин.


Кримінальне провадження за статтею 129 ККУ співробітники Тернопільського районного управління поліції розпочали щодо 19-річного жителя обласного центру. Нетверезий молодик погрожував вбивством неповнолітній дівчині.

На лінію 102 звернула 17-річна жителька села Байківці і повідомила про те, що до неї на вулиці підійшов незнайомий хлопець і погрожував зброєю. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

З’ясувалося, потерпіла ще з двома подружками стояли неподалік магазину, коли до них підійшов молодик, назвався поліцейським і став вимагати документи. Дівчата не сприйняли всерйоз незнайомця і спробували уникнути його компанії.

Тоді зловмисник вийняв пістолет і впритул приставив дуло до живота 17-річній дівчині. Перелякавшись, неповнолітні стали просити відпустити їх. Зловмисник відвів зброю і вистрелив у повітря.

Особу зловмисника поліцейські встановили. Ним виявися 19-річний тернополянин. Молодик був у стані алкогольного сп’яніння. Свій вчинок пояснити не зміг. У нього вилучили пневматичний пістолет та магазин до нього, в якому знаходилася одна металева кулька.

Розпочато досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

“До 200 людей в одному закладі”: у Тернополі поліція провела рейд нічними клубами

«Великий піст може бути важким, але він є Радістю, а не смутком», — Падре Серж