Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Команда Чайківського у Козові планує створити сучасний простір для відпочинку (ВІДЕО)

Алею в селищі цукровиків у Козові оглянув народний депутат України Іван Чайківський в рамках робочого візиту у громаду. Цей об’єкт представники депутатської групи «За майбутнє» подали для фінансування в рамках реалізації проєктів соціально-економічного розвитку.

– Позаду мене є прекрасна алея, яка багато років слугувала відпочинковою зоною для тих вулиць, які розбудовувались колись внаслідок розвитку цукрового заводу. Відповідно є ініціатива голови громади в тому, щоби відновити цю алею. Я цю ініціативу підтримую – наголосив Іван Чайківський, народний депутат України ( «За майбутнє»)

Алею планують встелити бруківкою, озеленити, встановити лавки, зробити ямковий ремонт прилеглих доріг. Голова громади розповів: оновлюватимуть територію, враховуючи побажання людей. Вартість реконструкції – 1 мільйон 400 тисяч гривень.
– Ми готові сьогодні долучитись до співфінансування. З громади піде десь 10% з бюджету, це десь 140 тисяч, ми долучимся до даного проекту, плануємо зробити реконструкцію алеї в селищі цукровиків, тому що це ізюминка цукрового заводу, – розповів голова Козівської громади Сергій Добалюк.
Сьогодні вкрай важливо створювати сучасну інфраструктуру у маленьких населених пунктах, переконані представники команди Чайківського. Адже, щоб громада була успішною, молодь має хотіли тут жити, створювати сім’ї та розвивати свою справу. Тому людям на місцях треба брати на себе відповідальність і ставати господарями на власній землі.

Юля Вітюк
Відео Павла Лящинського

Україна з Підручним — п’ята в змішаній естафеті

Де совість? У Тернополі в парку масово повикидали новорічні ялинки (ФОТО)