Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Дмитро Підручний: “Уже відчувається втома від важкого сезону”

Тернопільський біатлоніст Дмитро Підручний взяв сьогодні участь у гонці переслідування. Після спринта Дмитро був 35-им, а у переслідуванні, не зважаючи на три промахи, піднявся на 23-тє місце.

– Гонкою не зовсім задоволений, тому що три промахи на лежці – це досить немало. Сьогодні були складні погодні умови, багато спортсменів не впоралися зі стрільбою, тому навіть з трьома штрафними колами вдалося досить непогано покращити свою стартову позицію, але, звичайно, хотілося б «нуль». На стійці намагався працювати акуратно, адже розумів, що в таких погодних умовах у суперників буде велика кількість хиб.

Чесно кажучи, з кожною гонкою біжиться все важче і важче, відчувається втома. Сьогодні на трасі було доволі важко, але я старався боротися з ким міг. Загалом, можна ще терпіти. Лижі котили краще, ніж в тих суперників, з якими я їхав. Сьогодні дуже важкий сніг, на трасі дуже багато бруду після вчорашнього дощу, тому сервісменам було складно підготувати лижі. Але, у порівнянні із іншими командами, мої лижі мені сподобалися. Думаю, були нарівні із кращими.

В Україні оновили карантинні зони: куди потрапила Тернопільщина

У Чехії на заробітках загинули двоє молодих українців